Sex and the city

Ligger just nu och väntar på att Sex and the city ska börja! Var ute med Emma innan och det var mysigt, först stack vi till en lekplats och satte på musik på högsta volym och det var riktig sommarstile på det. Sen stack vi hem till hennes syster och hämtade deras hund som vi sedan gick en kvällsrunda med och jag måste säga att den hunden var något av det sötaste som jag någonsin sett! När jag sedan kom hem satt jag mig och krängde Ben & Jerry glass, halfbaked... Imorgon ska jag till stranden med Anna, blir säkert trevligt! Nu börjar programmet!

Kycklingwook, mums!

Ska snart dra mig neråt och se hur det går med maten! Det blir KYCKLING WOOK, riktigt hungrig. Nu kom mamma in i mitt rum och sa att jag hade feber. Hon kände på min panna och sa att jag förmodligen hade det och nu när jag tänker efter så känner jag mig väldigt snurrig. Får se hur jag känner mig efter maten, ska ut med Emma ett litet tag sen vid 8 tiden!

Du är den största gåvan man kan få

Kom hem från stan för ett tag sen och det var jätte roligt att träffa Sanna igen! Nu sticker hon till Polen på lördag och är där rätt länge så nu kommer vi inte träffas på ett tag :( Men sen när hon kommer hem så ska jag sticka till Lund och vi ska även åka till Malmö tillsammans. Vi satt ett tag i hamnen och stack till söderpunkten m.m. och man kan säga att det var en riktigt lugn dag med mycket mycket skratt...

När jag kom hem låg det ett vykort på bordet och det var såklart från Emelie, jag började nästan gråta när jag läste det för jag saknar henne så mycket. Det är inte lätt att inte visa känslor men just nu skulle jag bara vilja hålla hennes hand och veta att hon alltid finns där! Men hon kommer hem på lördag vilket jag är super lycklig över, hihi! Iallafall här har ni en bild... :)







Sanna Nilsson <3


- Video från dagen, hehe... Ni som inte skrattar åt denna videon har dålig humor!
Jag skrattar ihjäl mig, Sanna håller på att drunkna i vissa tillfällen av de höga vågorna som ni nog ser och samtidigt håller vi på att rädda pistachia påsen... hur ska detta gå!?
Titta och njut ;)

12:57, Lyckligt lycklig

Stack in till stan och kollade efter det jag skulle köpa men såklart så fanns den inte!? Jag blev riktigt sur och stack hem med bussen igen, hehe... Nu sitter jag här och äter makaroner med bacon och om cirka en halvtimme ska jag ta bussen igen in till knutan för att möta upp Sanna! Sen ska vi väl bara dra runder i Helsingborg, det var riktigt längesen jag träffade henne så det ska bli nice.

- Bild på mig och Sanna, tror det var förra sommaren...


Shopping, shopping & ännu mer...

Förlåt för jag inte uppdaterade igår men hade verkligen inte tid. Först stack jag ju till Malmö vid 12 tiden och vi kom ner vid 1 då vi yrade runder. Som tur var så hittar Hillevi i Malmö, så det var ju iallafall bra... Men vi skulle sticka till Entre så orkade jag inte gå dit så skulle vi hitta någon buss som gick dit, efter mycket letande och strul kom vi äntligen fram! Jag älskar det stället, alla affärer som jag älskar och det var riktigt stort också. Handlade två tröjor från New Yorker och en topp från Zara sen en T-shirt från Gina Tricot, kanske kommer bilder senare. Sen på kvällen stack jag och Hillevi till V-strand och var där ett tag! Idag skulle jag egentligen varit med Amanda men planerna blev ändrade så nu kanske jag ska träffa Sanna istället! :) Måste in till stan snart och handla en sak som jag aldrig handlade igår så får hoppas att Sanna vaknat tills dess. Iallafall tack för dagen Hillevi, riktigt roligt måste jag säga! & Vi ska göra om det fler gånger!! Nej nu måste jag skynda mig, bjuder iallafall på dagens outfit...


Tröja - New yorker, handlade den igår... ;)
Avklippta jeansshorts - H&M
Sjal - (?)


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Bjuder på en snabb outfit, ska snart äta något lätt och sedan blir det mot bussen där jag möter Hillevi. Sen blir det Malmö och ni kan tro vad jag kommer shoppa... wohow!


Veckans blogg avgjord

Vinnaren blev ... Sara Persson!
Ett stort grattis till
www.aranela.blogg.se.

En blogg om allt från hennes liv till mode, bloggen gör en väldigt glad och man vill bara läsa mer och mer om hennes liv och allt hon skriver om. Tycker alla ska surfa sig in på hennes underbara blogg och även följa den varje dag. Själv följer jag den så ofta jag kan och det är alltid lika spännande varje gång man surfar in där! Gör som jag, gå in på www.aranela.blogg.se & läs. Grrattis än en gång

DAGS ATT RÖSTA

Nu har jag valt ut fyra stycken av de som anmälde sig till veckans blogg, alla kunde ju tyvärr inte vara med... Men ni som inte kom med, se till att rösta på någon av dessa fyra fantastiska bloggar. Om ni tillexempel vill rösta på blogg nummer ett skriver ni "1". Den som får flest röster vinner, ett tips till er som tävlar: Länka min blogg och skriv att ni är med i veckans blogg, ni kommer garanterat få många röster isåfall! Lycka till

Blogg nummer 1                              
 
     
http://josseish.blogg.se/

Blogg nummer 2

http://hannacarlgrens.blogg.se/

Blogg nummer 3

http://aranela.blogg.se/

Blogg 4

http://shobidoo.blogg.se/


Se till att klicka er in på en data och rösta för fullt


V E C K A N S B L O G G

Ni läste helt rätt, det är dags för veckans blogg på min blogg! Äntligen lite tävling, har inte haft detta innan så jag hoppas på att många anmäler sig. Det enda ni behöver göra är att kommentera "jag vill vara med i veckans blogg" jag behöver även er adress till bloggen! Om det blir för många som vill vara med, så väljer jag ut. 4 stycken ska stå kvar tillslut. Hoppas just du går med och att det går bra för dig :) Vinnaren presenteras i ett inlägg och jag kommer även till att länka den personen!

Reglerna är enkla
• Inte fuska, jag kommer till att se om ni röstar flera gånger
• Rösta gärna på andra, men inte på dig själv

RSS 2.0